Nieuws.

Wij hebben er weer een te gek merk bij.

Village candle, Hieronder een omschrijving van het merk en u bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel om ze te komen ruiken. Binnenkort is deze geurkaars ook verkrijgbaar in onze webshop.

Over Village Candle

Bij Village Candle Fragrance brengen we de geurbelevenissen tot leven die je leven verrijken. Geleid door onze passie en meesterschap voor het maken van parfums, worden al onze geuren geboren in Maine Amerika en met de grootste zorg en vakmanschap gemaakt. We verzamelen de beste ingrediënten van over de hele wereld en mengen deze kunstig met elementen van thuis, rauwe schoonheid en een levendige echtheid die je alleen in Maine kunt vinden.

Al 25 jaar is Village Candle in stilte rustig gegroeid rond geur, gemeenschap en kwaliteit.

Onze passie werd eerst aangewakkerd door onze liefde voor kaarsen en een missie om de rijkste en helderste kaarsenervaring te creëren. Dit deden we door ons in te zetten voor het zoeken naar de beste ingrediënten, in samenwerking met geurartiesten die onze passie voor kwaliteit en het nemen van risico's deelden en verlichtende innovatie in het vak brachten.

Village Candle is nu geliefd bij liefhebbers van geur over de hele wereld - een grote bron van trots voor ons, en een droom die uitkomt voor ons geurcollectief hier in Maine. Onze toewijding om onvergetelijke geurbelevenissen te creëren en te delen, is sterker dan ooit.

Nu vieren we ons 25e jaar en vieren we ook onze reis, onze relaties en onze dankbaarheid aan allen die ons inspireren en Village hebben omhelsd.

We zijn en zijn altijd familiebezit geweest, iets dat onze aanpak persoonlijker en oprechter maakt bij elke stap van de weg. Geleid door onze jaren van ambacht, zorgzaamheid en kwaliteit, beginnen we nu aan een nieuw avontuur en een nieuwe wereld van geur. Eén die nog steeds alles te maken heeft met de details, maar diepere, rijkere en meer gelaagde geurbelevenissen biedt. Ervaringen om je huis te vullen en je wereld in elke zin (en in elke geur) aan te raken. Altijd vol inspiratie is dit het best bewaarde geheim in geur en staat op het punt om opnieuw ontdekt te worden.

THIS IS VILLAGE FRAGRANCE

Levende, ademende geuren voor elke emotie, elk avontuur, herinneringen die zijn beleefd en nieuwe herinneringen die nog moeten worden gemaakt. Je hart staat centraal.
Laat je reis beginnen.


 

vanaf vandaag zijn wij ook dealer mogen worden van PTMD.

PTMD staat voor:

The Collection

Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk van gepassioneerde detaillisten, brengen we steeds een verrassende collectie in de huiskamers van onze klanten.

De collectie bestaat o.a. uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen, (wand) decoratie en andere accessoires.

 

Wij hebben natuurlijk maar een klein assortiment in onze winkel, toch u naar iets specifieks op zoek zijn dan kunnen wij het altijd voor u bestellen.


Woonwinkel Trendzz

Woonwinkel Trendzz is een cadeau/woonwinkel waar u terecht kunt voor diverse leuke en betaalbare cadeau's.

Ieder maand mogen wij u 2 woodwick geuren aanbieden met 25% korting ( Woodwick bepaald landelijk welke geuren dat worden).

Tevens hebben wij hele leuke tekstborden en er bestaat ook de mogelijkheid om uw eigen tekst te laten branden in een stuk steigerhout.